Vill du vara säker på att hitta den rätta passformen? Prova våra plagg i lugn och ro i ditt eget hem och skapa ditt eget måttanpassade plagg!

Att handla måttanpassade kläder har aldrig varit enklare. Vi vill att alla våra kunder ska ha samma möjlighet att hitta den perfekta passformen, oavsett var du bor. Med Home fitting-tjänsten kan du prova plaggen hemma och lättare avgöra vilken storlek och färg som passar dig. 

 

Dessutom får du möjligheten att korrigera plagget så att det passar just din kropp, innan du fattar ett eventuellt köpbeslut.

TVÅ PROVEXEMPLAR - FULLSTÄNDIG FÄRGKARTA - INKLUSIVE RETUR - 14 €

SÅHÄR

FUNGERAR

DET

  • Välj en eller två modeller du är intresserad av. Du kan även välja exempelvis samma plagg i två olika storlekar (Home fitting -tjänsten är under utveckling och i nuläget begränsad till vissa utvalda modeller.)

  • Medan du väntar på att försändelsen ska nå dig (inom 4 arbetsdagar)  kan du passa på att bjuda in vänner som kan tänkas vara intresserade av multifunktionella plagg. Det är roligare att prova tillsammans och alla kan samtidig dra nytta av tjänsten.

  • Ta god tid på dig att prova plaggen. Använd det bifogade formuläret som vägledning.

  • Om du bestämmer dig för att göra en beställning, fyll i formuläret eller skicka information till info@esdesign.fi, så att passformen och färgen blir precis så som du vill ha dem. 

  • Packa provplagget, färgkartan och formuläret i påsen. Klistra på den medföljande adresslappen och lämna paketet till närmaste postkontor (retur ingår).

 

Eftersom provplaggen finns i begränsade färger, skickar vi med en färgkarta så att du kan bekanta dig med hela vårt färgutbud. Observera att plaggen vi sänder dig är provexemplar, som ska returneras inom 7 dagar. Om du vill göra en beställning, syr vi upp och levererar ditt plagg enligt våra vanliga leveransvillkor och fakturerar enligt aktuellt pris (gratis leverans). 

TVÅ PROVEXEMPLAR - FULLSTÄNDIG FÄRGKARTA - INKLUSIVE RETUR - 14 €

HEM

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Studio address
Valsverksvägen 30 A 11
10410 Raseborg/FINLAND
Delivery Address
Ryttaregatan 30 
10300 Karis/FINLAND

© 2015 by Elin Sandholm. Senaste uppdatering 28.10.2019

MÅTTANPASSADE KLÄDER UTAN EXTRA KOSTNAD