The "infinity" Nicolie dress

April 18, 2016

 

Nicole klänningen är den första multifunktionella klänningen i e/s design sortiment.

 

Modellen, som på marknaden går under namnet "infinity dress" finns i otaliga versioner, olika material och med varierande skärningar och är därmed inte vårt eget påhitt.  Vi ville däremot utveckla en version som inte kompromissar med varken material, utseende, bekvämlighet eller framställning och resultatet blev Nicolie dress i lång och kort version i tre olika storlekar och sex olika färgalternativ - en klänning som kan anpassas till olika tillställningar och kroppstyper och är behaglig att bära om och om igen.

 

Några fördelar med vår Nicole dress  är materialet, det elastiskt midjeband och kvinnliga färgskalan. Dessutom är alla produkter tillverkade i vår egen studio i Karis/FINLAND. 

 

Materialet är en blandning av viskos och spandex (alternativt elastan). Viskosen är en mjuk regenatfiber baserad på cellulosa som andas, suger upp fukt och har en vacker, diskret glans och klänningen lämpar sig därmed även att bära på finare tillställningar. Spandexen bidrar istället med hög elasticitet och hjälper viskosen att hålla formen, även efter tvätt.

Tack vare det elastiska midjebandet har det varit möjligt att fälla in smickrande rynkor vid midjan, lik som vid bysten, vilket bidrar till en vacker helhet som påminner om klänningar från antikens Grekland. Är du mitt emellan två storlekar rekommenderar vi den större storleken om Du föredrar rynkor vid midjan.

 

Som bäst har vi sju olika färgalternativ förändras och utökas ständigt. 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

[BLOG_EMPTY_COMPONENT] - not found

Please reload

Senaste inlägg

January 14, 2018

May 27, 2017

May 1, 2017

January 12, 2016

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

HEM

Studio address

Valsverksvägen 30 A 11

10410 Raseborg/FINLAND

Delivery Address

Ryttaregatan 30 

10300 Karis/FINLAND

© 2015 by Elin Sandholm. Senaste uppdatering 28.10.2019

MADE IN FINLAND

MÅTTANPASSADE KLÄDER UTAN EXTRA KOSTNAD